Komtek

Vi välkommnar Komtek till oss!

Kontaktperson för arbetet: Catarina Carlsson

Email: catarina.carlsson@halmstad.se

Organisation: Komtek, BUF Halmstads kommun

Så här jobbar vi med social hållbarhet: KomTek genomlyser organisationen och arbetet med stöd av länsstyrelsens och högskolans sakkunniga inom jämställdhet och mångfald. Det gäller rekryteringsprocessen, mötesagendan, fortbildning för pedagoger och kursupplägg för barn och ungdomar samt pedagogiskt material och produkter som tas fram. Konkreta exempel kan t ex vara utbildning i jämställdhet för samtliga KomTek-anställda, reflektionsmaterial som finns med i pedagogiska lådor i teknik för skolor eller produkter i fritidskurserna. KomTeks mötesagenda varje vecka börjar alltid med en diskussionspunkt kring just jämställdhet och mångfald – det kan vara artiklar, upplevelser under veckan, marknadsföring mm – alla bidrar med olika exempel och utgår ifrån frågeställningarna: Vad handlar det om? Hur berör det KomTek? Vad kan KomTek göra? KomTek har arbetat för att skapa en så heterogen personalgrupp som möjligt och har idag en rik mångfald precis som i deltagargrupperna – som kommuninvånare ska man kunna känna igen sig på KomTek.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s